TGH

O nas

Podjetje TGH, Trgovsko gradbena hiša d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2009 v Črnomlju, osnovni dejavnosti podjetja sta gradbeništvo in trgovina.

Trgovski center v Črnomlju je vse od nastanka do danes vodilna trgovina z gradbenim, tehničnim in kmetijskim blagom na območju Bele krajine. 

Poleg obrtnikov različnih poklicov in ljubiteljskih domačih mojstrov boste v naši sodobno urejeni prodajalni našli kaj zase tudi kmetje, vinogradniki, sadjarji, čebelarji, gozdarji, gospodinje, otroci, šolarji in drugi.

Pri nas lahko kupujete “v živo” in preko spleta.

Trg delovanja gradbeništva je predvsem območje Slovenije, s poudarkom na Ljubljanski kotlini, Dolenjski in Beli krajini. Prisotni smo tudi na Hrvaškem, na mejnem območju s Slovenijo, pa vse do Zagreba (Karlovačka, Zagrebačka, Primorsko-goranska županija).

Naše odlike so odlična strokovna znanja in usposobljenost na področju operativnega gradbeništva in gradbenega inženiringa ter odgovornost in zanesljivost do kupcev in naročnikov.

Kot mlado podjetje na gradbenem trgu združujemo energijo in inovativnost mlajšega kadra ter dolgoletne izkušnje pooblaščenih gradbenih inženirjev.

 

OSEBNA IZKAZNICA

Polni naziv: TGH, Trgovsko gradbena hiša, d.o.o.

Skrajšan naziv: TGH d.o.o.

Naslov: Zadružna cesta 14A, 8340 Črnomelj

Matična številka: 3664651000

ID št. za DDV: SI12782807

TRR SI56 0700 0000 3248 814 Gorenjska banka d.d. Kranj

Polni naziv: TGH, Trgovsko gradbena hiša d.o.o
Skrajšani naziv: TGH, d.o.o.
Naslov: Zadružna cesta 14a, 8340 Črnomelj
Matična številka: 3664651000
ID št. za DDV: SI12782807

Pridruži se nam...

Iščemo ambiciozne posameznike, ki želijo pozitivno doprinesti k podjetju in hkrati k družbeni odgovornosti. Če ste to vi, poglejte trenuten seznam razpoložljivih delovnih mest ali nam pošljite življenjepis na zaposlitev@tgh.si.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov